IMPORTANT! ERASMUS!


AQUEST DIVENDRES S'ACABA EL PLAÇ PER SOL·LICITAR UNA BECA ERASMUS!
(entre altres beques de mobilitat)
.
Teniu fins el dia 22 a les 14 hores.
.
Segur que coneixeu algú que hagi fet un erasmus. I digueu, no us bé de gust imitar-lo? Podeu triar entre 15 països diferents!
.
A la web de la Facultat hi trobareu moltíssima informació (presentació, qüestions acadèmiques, qüestions econòmiques, ajuts, places, procediments... tot AQUÍ)(i, aquí, a nivell general).
Però si realment voleu anar més enllà de la informació sèria, us recomano que doneu un cop d'ull al blog de MòbilsBiD.
.
Aquí us poso les etiquetes relacionades:
(També podeu buscar per ciutat)
-
Erasmus (16)
.
(D'acord, l'imtge és poc seriosa)
.
No pretenc que ningú es prengui en broma les beques erasmus!!! Evidentment que un semestre dóna per molt... Per estudiar, per anar a classe, per a fer nous amics, aprendre noves receptes de cuina, conèixer món...
.
--[Ara em permetré un comentari personal, però és que és ben cert: una de les millors coses que he fet en aquesta vida (per no dir la millor de totes) és marxar d'erasmus! Ho recomano a tothom moltíssim!]--
.
Per a més informació, podeu parlar amb l'Amadeu Pons (pons@ub.edu). (I utilitzaré, per acomiadar-me, una frase dita per un company de diplomatura):
.
Quan estiguis en una situació de perill, ja sigui tancat en un ascensor, al mig del desert, o amb les cames trencades i amb la Carmen de Mairena anant-se traient roba i perseguint-te darrera teu, crida Erasmus i apareixerà l'Amadeu Pons!
.

3 comentaris:

Amadeu Pons 19 de gener, 2010 09:04  

Erasmus? Erasmus?

Algú ha cridat "Erasmus"?

Amb els anys, he descobert les raons per NO anar d'Erasmus:

-Econòmicament, és un mal negoci: 3.125 euros per passar cinc mesos fora són molt pocs diners. A mi me n'haurien de donar 30.000, com a mínim, perquè m'ho pensés.

-Laboralment, no serveix per a res: de TOTS els estudiants que han marxat d'Erasmus de la Facultat no en conec ni un que estigui treballant. A mi si no m'asseguren que trobo una bona feina després, no marxo.

-Personalment, és una pèrdua de temps: CAP dels estudiants que han marxat els ha agradat l'experiència (excepte l'Eli).

-Marxar fora significa allargar un semestre o dos la carrera: és normal que ningú vulgui perdre el temps d'aquesta manera, havent de viure fora de la família, havent de fer-se el menjar, rentar-se la roba, coneixent cada dia gent nova... Quin cansament!

Per això comprenc perfectament que, avui mateix, quan falten menys de quatre dies perquè acabi el termini, només hi ha QUATRE estudiants de la Facultat que hagin formalitzat la seva sol·licitud per al curs que ve. Il·lusos...

Eli Ramirez 19 de gener, 2010 09:27  

:-)

((Pd- 3125 e? quan jo vaig marxar només me'n van donar 500!))

Anònim 19 de gener, 2010 18:54  

Quin comentari personal més cert!!

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics