2010 Annual Award of the Best Libri Student Paper


Libri (Revista Internacional de Biblioteques i Serveis d'Informació), líder entre les revistes científiques en el món internacional de les biblioteques, investiga les funcions de les biblioteques i els serveis d'informació, realitzant informes periòdics sobre les tendències actuals en el món bibliotecari.
Per altra banda també ofereix informació d'antecedents i de les últimes troballes de la recerca en biblioteconomia i ciències de la informació per tal que siguin accessibles als experts i un públic més ampli.

Libri fa cada any l'emissió d'una convocatòria del premi "Best Libri Student Paper". La idea és publicar els millors articles de la propera generació de les biblioteques i els professionals de ciències de la informació.

Si us voleu presentar al concurs, heu de tenir en compte que no hi ha cap tema establert, però que els treballs d'investigació haurien d'abordar un dels temes importants que enfronten avui els bibliotecaris i professionals de la informació.

A més,

- Nivell: estudiants de tots els nivells.
- Durada: aprox. 5000 paraules
- Idioma: Anglès
- Data límit: 31 maig 2010


Pel que fa al què interessa (el premi ), l'article serà publicat a la revista i l'autor de l'article guanyador serà honorat amb un premi de 500€ i amb una subscripció complementària a Libri per al 2011.

Si la qualitat dels treballs de la competència és bona, alguns documents poden ser publicats com a menció d'honor i els autors rebran les subscripcions complementàries a Libri per al 2011.


IMPORTANT!
Per més informació sobre Libri consultar la següent pàgina: http://www.librijournal.org/
Per més informació sobre el concurs consultar la següent pàgina: http://www.librijournal.org/award.html

A investigar D !!!

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics