[Especial Jornades] Tarda 19

Com ja vam dir ahir, aquests dies farem "especials jornades".
.
Aquesta vegada han triat ubicar-ho al Hotel Rey Juan Carlos I.
És un hotel súper gran i súper piju. Molt monu, tot plegat! Demà posarem alguna foto del lloc.
.
Avui, de moment, poqueta cosa més: la corresponsal de matí i la seva crònica arribaran ben aviat, de mentres, una petita crònica de la tarda (tenint en compte que l'omnipresencialitat només està atribuïda a grans déus i nosaltres no ho som pas xD).
.
.
Ara, doncs, ens centrarem en la tarda i en els continguts de la sala A: "Usos i Espais". Bueno, el títol correcte és: "Nous espais, nous usos. Nous usos, nous espais". Girava entorn dels espais públics per a totes les edats.
A la taula hi havia la Carme Fenoll i Ramon Sanabria, moderats per Santi Romero (dos arquitectes + una bibliotecària)
.
Ha estat interessant veure les diferents opinions d'uns i altres, i sobretot també la intervenció del públic al final de la sessió, on s'hi han explicat penes i glòries.
.
No val la pena potser fer un resum exhaustiu del que s'ha dit, doncs per a tal funció ja existeix un blog oficial i molta gent ja ho ha anat piulant (twittejant) pel Twitter (#12JCD).
Només destacarem el que es diu sempre: que els bibliotecaris han de formar part del procés de construcció de les noves biblioteques, i que aquestes han de ser transformables, flexibles i "mantenibles" [ara dubto si aquesta paraula existeix].
.
Lo que ha estat molt bé (almenys des de la meva opinió ho he trobat divertit) és que als assistents a l'acte se'ls hi donaven tres cartulinetes de colorins (groc, vermell, verd). Era com un semàfor. Es llençaven algunes preguntes i la gent aixecava els cartronets segons si hi estaven d'acord, no, o a mitges:
.
(com que no hem fet foto del moment, fem un dibuix)
(qualsevol semblança amb la realitat és pura casualitat)
.
Després d'aquesta primera sessió, la gent ha sortit al passadís. La següent sessió era fins les 19:30, però, com sempre passa en aquesta mena d'events, ha costat seguir la cronologia (tampoc sé si aquesta és la paraula més correcta) i algunes sales han acabat una mica més tard.
.
Totes molt bé.
.
Demà, més!
Mirarem de fer (si no falla res) una connexió al migdia.
No marxeu! :-)
.

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics