[Especial Jornades] Tarda 20

Continuem amb la crònica per fascicles...!
.
Ara toca la part final (que no vol dir final dels fascicles).
Quan van acabar de dinar, els assistents podien triar entre quatre opcions:
.
- Estem preparats per ser emprenedors? [taula de debat]
- Solucions per a biblioteques [taula de debat]
- La catalogación del futuro: el modelo FRBR [taller]
- De les polítiques culturals a la cultura cívica
.
Nosaltres de moment ens centarem en la primera, que va parlar sobre els pocs emprenedors que hi havia en el nostre sector i de com n'era d'important que la gent s'animés a ser innovador i creatiu.
Una de les coses q es van descatar com a positives és l'autonomia que se't permet, tot i que com a punts negatius van numerar-ne sobretot la incertesa/risc financer.
.
A la taula de debat hi participava una professora "de la casa", la Constança, i a part de dir que va parlar molt bé del programa de pràctiques d'estiu a l'estranger (producte estrella de la casa!) també va comentar una altra frase q ens va fer gràcia i que per això la copiem:
.
"Els nens petits no juguen a ser bibliotecaris"
.
(mode friki ON)
Us imagineu un joc rollo "Operación" però en plan bibliotecari? per qui no el situï, és un joc que tens q anar treien ossets (huesitos) de dins del cos del malalt amb unes pinces, sense tocar la paret del forat, perquè sinó s'il·lumina el nas del pacient!
.
.
La versió biblio hauria de ser com un joc per col·locar llibres als prestatges i si es fa malament, podria sortir fum del cap de la bibliotecària (que estaria dibuixada en un racó) i una veu automatitzada que diria "NO TOCAR, DEIXAR AL CARRO! NO TOCAR!"
(mode friki OFF)
.
Finalment, la conferència de calusura a càrrec de Claudi Alsina.
És un home q és un crak (catedràtic matemàtiques UPC). Va fer una conferència que va aconseguir arrencar molts somriures a la major part del públic assistent.
Va representar a dos personatges: un era ell mateix, i l'altre un Claudi Alsina del futur que, convidat a l'acte de clausura de les jornades 2110 i celebrant el 125è aniversari del COBDC, reflexionava sobre el que s'havia dit a la clausura del 2010.
Era molt divertit veure'l interpretar aquest doble paper, perque quan feia d'home del futur es posava unes ulleres fosques.
I ah! portava una mena de petit radiocasset amb musiqueta. :-) Incús va posar la música d'E.T!
.
Finalment, la festa del 25è aniversari va venir carregada de música en directe i OH! atenció! uns carmels súper monos:
.
.
Són de la genial botiga Papabubble (si no hi heu estat mai, no dubteu en deixar-vos-hi caure!). És una botiga de carmelets artesanals que pel que veig, també fan productes per empreses i col·lectius. Oh i els carmels estan súper bons!
La veritat és que la idea aquesta va estar molt bé. Feia pena i tot, menjar-se'ls.
.
Fins aquí la crònica, però encara seguirem fent [especial jornades], o sigui que el de sempre: no marxeu gaire lluny!
.
.

4 comentaris:

Grelda 23 de maig, 2010 16:48  

Jajajajaja un joc per a nens!! Jo conec un "joc" per a grans Open Library... ke tal un altre joc, així en plan Monopoly?? El banc només ens dona uns presuposts minsus i amb aixó hem de gestionar la biblio: adquisicions, serveis, etc!! Cada jugador podria triar qué fer: si editor, distribuidor, bibliotecari, etc i depenent d'aixó les regles canvian!!! Els carrers de propietats que pots comprar seríen biblioteques, llibreries, editorials, arxius, empreses de serveis per a biblios, i enlloc de edificar cases... "edifiques" llibres, revistes, e-books, blogs, etc!!! jajajaja

Anònim 25 de maig, 2010 17:32  

Imagino que el comentari de l'entrada anterior es referia a aquesta. S'hauria d'anar més en compte amb les faltes d'ortografia.

Eli Ramirez 25 de maig, 2010 17:39  

...Ok! M'hi fixaré més :-)

Merci.

KEPLER23BCN 03 de juny, 2010 20:15  

Ya estan disponibles las presentaciones y comunicaciones de las jornadas en la web, http://www.cobdc.net/12JCD/actes/

Adeuuuuuuuu

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics