[Els Juliols de la UB] Biblioteca 2.0: web social i altres innovacions

Segurament ja sabeu que són "Els Juliols" (tots els estudiants rebem a casa un sobre amb la programació dels cursos). Bé, el cas és que són uns cursos de 20 o 30 hores que fa la UB al juliol. Però no cal que siguis estudiant de la UB: són oberts a tothom (tot i que si ets de la UB tens descompte)

Aquest any se n'han programat 53. Nosaltres, al blog, en destacarem un (no és que els altres no ens semblin importants de destacar, és només que aquest és del nostre àmbit) (:D):

Biblioteca 2.0: web social i altres innovacions

Es realitzarà a Rubí (a la Biblioteca Mestre Martí Tauler) del 5 al 9 de juliol.

Aquest és el text de presentació:

L’arribada d’Internet i la seva evolució han revolucionat el món de la biblioteconomia i la documentació, que des del primer moment ha mostrat un gran interès a conèixer a fons aquest nou mitjà i aprofundir, així, en totes i cadascuna de les possibilitats que pot oferir.

Aquest curs vol presentar els canvis que s’estan produint en l’entorn bibliotecari i analitzar les diferents respostes que s’hi estan donant. D’una banda, analitzarà com les noves tecnologies han afavorit l’aparició d’un nou entorn en el qual l’usuari pot crear, comentar, valorar i reutilitzar continguts, l’anomenat Web 2.0, que en la seva aplicació a les biblioteques rep el nom de Biblioteca 2.0.

Es donarà a conèixer l’ús del web social en l’àmbit bibliotecari i s’analitzaran els serveis de xarxa social emergents, cada cop més utilitzats i arrelats. D’altra banda, es tractaran temes com ara el web mòbil o la premsa digital, recursos que, igual que els primers, han incidit de ple en el món de la informació i la documentació i mereixen ser estudiats pels professionals d’aquest sector.

ATENCIÓ: TENIU DE PLAÇ PER APUNTAR-VOS FINS AL DILLUNS DIA 28! (AQUEST DILLUNS) O sigui que si voleu assistir-hi... ESPAVILEU! :-)

Si voleu més informació (sobre el programa, etc) podeu anar als següents enllaços:

- DosPuntoCero (Dídac Margaix)

- Juliols UB

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric Zapatero



Enllaços amics