Beques de col·laboració amb la UB

.

Després de dues setmanes d'inactivitat, aquí estem un altre cop (qualsevol suggeriment, notícia, idea, comentari, queixa, etc: blogdeldijous@hotmail.com)
.
La Universitat de Barcelona ha convocat 353 beques de col·laboració de cara al curs vinent. Des de la facultat s'ha fet un llistat amb les beques on ser estudiant de biblioteconomia és un mèrit o un requisit: LLISTAT
Tot i això, des del blog volem destacar la última que surt en aquest llistat:
.

Beca de col·laboració amb l'Àrea de tecnologies. Aules d'informàtica (Codi 36.1)
.
.
Es tracta de les aules d'informàtica de la nostra pròpia facultat. Es convoquen per aquesta plaça un total de 4 beques per tot l'any acadèmic (de setembre a juliol), en 4 torns horaris disponibles i diferents.
.
La descripció de l'activitat, els requisits, els mèrits, les condicions econòmiques i les observacions diverses les podreu saber si consulteu el llistat anterior (és l'última beca que surt).
.
Si voleu ser becaris de les aules d'informàtica, no deixeu perdre aquesta oportunitat!
Teniu temps de presentar la sol·licitud fins al 14 d'Abril.
.
http://www.ub.edu/acad/beques/col.laboracio/2008/c20085.pdf -- Aquí teniu les bases de la convocatòria (des de la pàgina 1 a la 7, a partir de la 8 ja són les beques ofertades)
.
.
---------
Una altra notícia: El III Concurs de fotografia de la facultat s'ha prorrogat fins el 15 de Maig. (Pròximament farem una entrada sobre aquest tema) Aneu pensant idees i comenceu a fer fotos!
.

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Direcció
Eli Ramirez

Autors continguts
Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric ZapateroEnllaços amics