Resum Junta extraordinària

.
Poc a poc anem portant l'actualitat al blog!
.
Avui s'ha celebrat a la sala de juntes una JUNTA EXTRAÒRDINARIA. Aquest tipus de juntes es fan quan hi ha un tema únic i important a debatir. El tema ha estat la ubicació de la nostra facultat, tal com sortia a la web fins a dia d'avui:

S'ha convocat Junta de Facultat extraordinària per al dia 20 d'octubre a la qual assistirà el rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez, per tractar el tema de la ubicació futura de la Facultat i l'aprovació, si escau, d'una declaració de la Junta amb el compromís de permanència de la Facultat a l'edifici UB-Sants com a base per a l'execució d'accions integrals de millora de l'edifici.
.
El rector ha vingut perquè un tema així... és important!
.
Però posem-nos primer en situació i context: la nostra facultat va arribar al Campus Sants a l'any 1997. La idea era quedar-s'hi de manera provisional, pq com ja se sap, als estudiants els hi agrada estar amb altres estudiants... i estar enmig d'altres facultats significaria tenir més bars i restaurants a preus estudiantils! :-) (entre altres serveis, clar).
.
Peròòòò.... si calculeu, ja fa 12 anys que la facultat està aquí a Sants.
Com que sempre es diu que ens traslladarem, la UB no inverteix massa, i clar... la cosa no anava pel bon camí.
Ara fa uns 3 anys, al 2006, es va realitzar també una junta extraodinària semblant a aquesta, però en aquella ocasió va venir l'antic rector, el Sr. Rubiralta. Es va decidir moure's cap al Campus Diagonal... però entre una cosa i l'altre, aquí seguim.

TOTAL

Que la facultat ha decidit quedar-se aquí 10 anys més. I, com que 10 anys són bastants, s'hi faran inversions. Els punts principals (aspectes a tractar de manera prioritària) han estat:

1- MILLORAR EL TEMA DE L'AIRE ACONDICIONAT: el problema no és posar més aparells, sinó milorar el contracte de potència... i això requereix una instal·lació elèctrica nova (i això val molta pasta, uns 300.000 euros)

2- ReFORMAR LA SALA D'ACTES: Tots hem patit aquells seients... incòmodes. És una sala antiga i una mica lletgeta. No és gens moderna, vaja... I no es pot lluir amb gaire orgull quan vénen visites importants a la facultat.
.
3- ARREGLAR LA FAÇANA: I donar una mica de més visibilitat...
Ara, de moment, la tenim així...
.
.
Cal recordar una frase mítica (extreta de patatabrava) pronunciada per Adelaida Ferrer, ex professora de la facultat:
.
"...vaig pujar a un taxi i vaig dir "porti'm a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació, Melcior de Palau, 140" i el taxista va respondre: "senyora, allà no hi ha cap facultat...."

Aquests han estat els 3 punts promesos, però nosaltres afegiriem... ARREGLAR EL PATI! ARREGLAR LES FINESTRES INTERNES PER DISPOSAR D'UN PATI! :-)

En fi, resumint... Seguirem sols com un bolet enmig d'un bosc de ciment, però almenys hi estarem (hi estareu) més còmodes. :-)
Per acabar... una fotografia exclusiva de l'acte!
.
.

3 comentaris:

Anònim 21 d’octubre, 2009 00:24  

NO SOM UB!!!

Anònim 29 d’octubre, 2009 11:56  

El degà sembla experimentar una experiència mística...

julia b. 01 de novembre, 2009 12:38  

volem el patiiiiiiii!!

Related Posts with Thumbnails
El blog no-oficial dels estudiants BiD!
.
.

Cerca!

Direcció
Eli Ramirez

Autors continguts
Carlota Abad
Laura Jurado
Virgínia Martínez
Eli Ramirez
Inma Tortosa
Albert Ventura
Enric ZapateroEnllaços amics